Dušené hovězí maso s vínem Bergerac GODARD

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Dušené hovězí maso s vínem Bergerac GODARDSkladem 7 ks650 Kč565 Kč bez DPH
Bergerac Wine Beef Stir-Stir-Stir se připravuje s jemnými kousky hovězího masa, dušené v omáčce z vína Bergerac a doprovázené mrkví, houbami, cibulí a soleným vepřovým bůčkem.
Dlouho vařený pokrm s originálním charakterem připomínajícím chutě dávných dob.
Alergeny: OBILOVINY
Pro členy rodiny Godard je potěšením představovat tradiční výrobky z oblasti LOT, i způsob jak si „užívat života“ - kulinářské umění založené na tradiční kuchyni a zpracování čerstvých surovin prvotřídní kvality. Rodinná firma, založená v roce 1978 Alainem a Michele Godardovými, ke kterým se později přidali jejich děti Pascal a Annabel zůstává věrna zásadám, které se zavázali ctít: spojit úctu k tradicím s potěšením pro dobré věci ve velice rodinné atmosféře. Pevně zakotvena ve středověkém městečku Gourdon v kraji Quercy-Périgord rodina spojila síly ve službách epikurejské vášně: vytvářet s rodinou nejlepší místní výrobky, foie gras, výrobky na bázi foie gras, zavařeniny a marmelády, paštiky a připravené pokrmy, vždy s ohledem na jejich autentičnost a kvalitu.
