Kančí paštika s Armagnacem GODARD

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Kančí paštika s Armagnacem GODARDSkladem 55 ks175 Kč152 Kč bez DPH
Klasická zvěřinová terina, armagnac zvýrazňuje chuť zvěřiny.
Paštika je roztíratelná masová pasta. Jedná se o tepelně zpracovaný uzenářský výrobek, zhotovený z jemně kutrované základní směsi, do které mohou být přimíchány hrubší kousky chuť nesoucí výplně (například hrubší jádra masa, špeku, hub, lanýžů či ořechů nebo zvěřiny).
Alergen: VEJCE
Pro členy rodiny Godard je potěšením představovat tradiční výrobky z oblasti LOT, i způsob jak si „užívat života“ - kulinářské umění založené na tradiční kuchyni a zpracování čerstvých surovin prvotřídní kvality. Rodinná firma, založená v roce 1978 Alainem a Michele Godardovými, ke kterým se později přidali jejich děti Pascal a Annabel zůstává věrna zásadám, které se zavázali ctít: spojit úctu k tradicím s potěšením pro dobré věci ve velice rodinné atmosféře. Pevně zakotvena ve středověkém městečku Gourdon v kraji Quercy-Périgord rodina spojila síly ve službách epikurejské vášně: vytvářet s rodinou nejlepší místní výrobky, foie gras, výrobky na bázi foie gras, zavařeniny a marmelády, paštiky a připravené pokrmy, vždy s ohledem na jejich autentičnost a kvalitu.
