Kachní terina GODARD

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Kachní terina GODARDSkladem 77 ks175 Kč152 Kč bez DPH
Terina – (terrine) - je francouzský výraz pro upečený "bochník" z mletého masa. Základní surovinou bývá hrubě mleté nebo jemně nasekané maso. Výborně chutná na rustikálním chlebu, mírně grilované topince, s cornichonem nebo zeleninovým salátem, a suchým bílým vínem.
Masová konzerva, bez barviv.
Alergen: VEJCE
Společnost Jean Floc'h sídlí v Bretani na západě Francie. Je to drsný, ale krásný kraj zemědělců a rybářů, kde společnost vybudovala nový závod na výrobu terin. Jejím zakladatalem je pan Jean Floc'h, který od píky (začal v roce 1959) vybudoval průmyslové impérium s 8 výrobními závody, kde zaměstnává přes 1000 lidí a exportuje do celé Evropy a severní Afriky. V jejím protfoliu naleznete kromě široké řady paštik a terin vyráběnou tradiční "domácí" metodikou i širokou nabídku masových a uzeninových konzerv, včetně kosher výrobků. Dodržování tradičních výrobních postupů, použití regionálních receptur a typicky francouzský styl našich terin je zárukou toho, že ať si vyberete kterokoliv z nich, vždy dostanete do ruky prvotřídní výrobek. U popisek jednotlivých druhů najdete i doporučené kombinace s víny.
