Périgordská paštika s 20% kachním Foie gras GODARD

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Périgordská paštika s 20% kachním Foie gras GODARDSkladem 26 ks300 Kč261 Kč bez DPH
Périgordská paštika s 20% kachním Foie gras rozšiřuje nabídku gastronomických specialit firmy Godard, kombinujících tučná kachní játra z jihozápadu s vepřovým masem. Nahrubo nasekané vepřové maso a vepřová játra jsou ve středu "prošpikována" Foie gras vcelku, což při servírování vytváří na řezu zajímavou strukturu. Navíc je zde skvělý poměr kvalita/cena - z 200g balení vytvoříte gurmánský předkrm pro 3 - 4 osoby. Tuto delikatesu podávejte dobře vychlazenou a vyndejte ji z lednice cca 15 minut před konzumací. Pro čistý řez použijte ostrý tenký nůž namočený do vlažné vody nebo krájecí strunu z originálního příslušenství Godard. Výtečně se k ní hodí čerstvý vesnický chléb.
Alergen: VEJCE
Pro členy rodiny Godard je potěšením představovat tradiční výrobky z oblasti LOT, i způsob jak si „užívat života“ - kulinářské umění založené na tradiční kuchyni a zpracování čerstvých surovin prvotřídní kvality. Rodinná firma, založená v roce 1978 Alainem a Michele Godardovými, ke kterým se později přidali jejich děti Pascal a Annabel zůstává věrna zásadám, které se zavázali ctít: spojit úctu k tradicím s potěšením pro dobré věci ve velice rodinné atmosféře. Pevně zakotvena ve středověkém městečku Gourdon v kraji Quercy-Périgord rodina spojila síly ve službách epikurejské vášně: vytvářet s rodinou nejlepší místní výrobky, foie gras, výrobky na bázi foie gras, zavařeniny a marmelády, paštiky a připravené pokrmy, vždy s ohledem na jejich autentičnost a kvalitu.
