Kachní Foie gras z jihozápadu se sečuánským pepřem GODARD

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Kachní Foie gras z jihozápadu se sečuánským pepřem GODARDSkladem 36 ks715 Kč622 Kč bez DPH
Exotická varianta foie gras se sečuánským pepřem, který ve skutečnosti není pepř, ale citrus hojně používaný v Tibetu a Japonsku, který dodává této kombinaci svěžest a jemné citronové tóny. Při konzumaci se vyhněte čatný, která by mohla přebít jemné subtilní tóny jater. Dopoučujeme svěží a spíše polosuché víno, například Tariquet. Ideální je suchý cremant nebo šampaňské.
Pro členy rodiny Godard je potěšením představovat tradiční výrobky z oblasti LOT, i způsob jak si „užívat života“ - kulinářské umění založené na tradiční kuchyni a zpracování čerstvých surovin prvotřídní kvality. Rodinná firma, založená v roce 1978 Alainem a Michele Godardovými, ke kterým se později přidali jejich děti Pascal a Annabel zůstává věrna zásadám, které se zavázali ctít: spojit úctu k tradicím s potěšením pro dobré věci ve velice rodinné atmosféře. Pevně zakotvena ve středověkém městečku Gourdon v kraji Quercy-Périgord rodina spojila síly ve službách epikurejské vášně: vytvářet s rodinou nejlepší místní výrobky, foie gras, výrobky na bázi foie gras, zavařeniny a marmelády, paštiky a připravené pokrmy, vždy s ohledem na jejich autentičnost a kvalitu.
