Povidla ze švestek Agen FAVOLS

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Povidla ze švestek Agen FAVOLSSkladem 5 ks195 Kč170 Kč bez DPH
Na rozdíl od marmelád a džemů se povidla tradičně vyrábějí bez přídavku cukru vařením ovoce až do zahuštění nebo vypékáním na pekáčí. Původně se pro výrobu povidel používalo ovoce sušené. V některých oblastech se do švestkových povidel při vaření přidávaly zelené vlašské ořechy včetně slupek.
Ovoce k výrobě povidel by mělo být zcela dozrálé, případně též už přešlé prvními nočními mrazíky, aby byl vyšší přirozený obsah cukrů.
Dlouhá ovocná tradice umožnila společnosti Favols, založené na jihozápadě Francie již více než 50 let, vytvářet nové chutě založené na mnoha gurmánských plodech ze sadů Akvitánie, ale také ze vzdálených oblastí. Tyto plody jsou pečlivě vybírány podle kritérií čerstvosti, zralosti, chuti a jsou jemně připraveny tak, aby zachovaly aroma, držely bohatost přírodních vůní, které ovoce nabízí.
Nabízí širokou paletu produktů od marmelád, džemů, chutney přes pyré a BIO marmelády, až po čokoládové výrobky a sušené ovoce.
