Bio dezert klementinka s čokoládou FOLÍNES

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Bio dezert klementinka s čokoládou FOLÍNESSkladem 65 ks70 Kč61 Kč bez DPH
Dezert (z francouzského desservir – „uklidit ze stolu“) je jídlo podávané obvykle na zakončení menu. Nejčastěji ho představuje malá porce sladkého jídla, jeho charakter je však silně podmíněn krajovými zvyklostmi. Klementinka s čokoládovou pěnou.
Energie ve 100g 799kJ/ 190kcal, tuk 5,5g z toho nasycené mastné kyseliny 3,3g, sacharidy 31,6g z toho cukr 30,7g, vláknina 2,9g, bílkoviny 1,7g, sůl 0,03g
Dlouhá ovocná tradice umožnila společnosti Favols, založené na jihozápadě Francie již více než 50 let, vytvářet nové chutě založené na mnoha gurmánských plodech ze sadů Akvitánie, ale také ze vzdálených oblastí. Tyto plody jsou pečlivě vybírány podle kritérií čerstvosti, zralosti, chuti a jsou jemně připraveny tak, aby zachovaly aroma, držely bohatost přírodních vůní, které ovoce nabízí.
Nabízí širokou paletu produktů od marmelád, džemů, chutney přes pyré a BIO marmelády, až po čokoládové výrobky a sušené ovoce. Folínes patři k produktům firmy Favols.
